Προφίλ

Η επιχείρηση «Νάνος Νίκος» ιδρύθηκε στο Βόλο το 2003 και έκτοτε  δραστηριοποιείται στο χώρο του κλιματισμού και εξαερισμού οικιακών, επαγγελματικών και βιομηχανικών χώρων. Αντικείμενο της επιχείρησης μας είναι η μελέτη για την εγκατάσταση των κατάλληλων μονάδων που θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου σε ψύξη – θέρμανση. Επίσης αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση κλιματιστικών μηχανημάτων χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά και χημικά. Ένας επιπλέον τομέας δραστηριοποίησης είναι ο εντοιχισμός σωληνώσεων για προεγκατάσταση σε νεόδμητες οικοδομές.

Το προσωπικό που στελεχώνει τα συνεργεία μας αποτελείται από αδειούχους τεχνικούς με υψηλό επίπεδο κατάρτισης. Κύριο μέλημα μας είναι ή διατήρηση της ποιότητας εκτέλεσης εργασιών και η ικανοποίηση των πελατών μας.

Από το 2009 σε συνεργασία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη εταιρεία LIFA AIR η επιχείρηση μας επεκτείνει της δραστηριότητες της σε ένα νέο κλάδο αυτό του καθαρισμού αεραγωγών. Διαθέτοντας πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό  καθώς και άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό – απολύμανση αεραγωγών (ανεξαρτήτου διαμετρήματος ή μήκους) με χρήση ρομπότ και μικροκάμερας.

Από το 2014 η επιχείρηση μας διατηρεί υποκατάστημα στη Σκιάθο και πλέον, πέραν της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, προσφέρει τις υπηρεσίες της και στις Σποράδες. 

Φωτογραφίες